Forrige uke åpnet Peak Performance sin nye Oslo-butikk. Samtidig slapp de sin limited edition-kolleksjon i samarbeid med Unge Ferrari. 

Samarbeidskolleksjoner er i vinden – enten det er med designere, bloggere, influencers eller artister. Det samme gjelder limited edition-kolleksjoner. Begge deler er faktum når Peak Performance teamer opp med Unge Ferrari.

Den limited limited edition-kolleksjonen består av en t-skjorte i det som er et svært begrenset opplag på 50 eksemplarer som kun er tilgjengelig i den nye butikken. Samarbeidet ble sluppet i forbindelse med butikkåpningen forrige uke med pop-up-intimkonsert med Unge Ferrari, så klart. Kolleksjonen skal i følge Peak Performance markere starten på et spennende samarbeid med Unge Ferrari i 2017.

Alle bilder: Michael Ray Vera Cruz Angeles

_dsc1007 _dsc0858 _dsc0548