Fremover mot jul samler VIXEN norske motepersonligheters juleønsker. Vi tok en prat med motepersonlighet, IT-girl og redaktør i Envelope, Celine Aagaard, om hennes jul. 

LES OGSÅ: Sjekk Celine Aagaards nye designsamarbeid

IT-girl og redaktør i Envelope, Celine Aagaard, er et yndet objekt blant streetstylefotografer og en selvskreven gjest på de internasjonale moteukene – i julen er hun derimot å finne på fjellet i joggebukse.

Hva gleder du deg til i julen? 

– Jeg gleder meg til å loffe rundt i mine pusetøfler og joggebukser etter en lang dag i bakken! Jeg håper snøen kommer tilbake, så vi kan kjøre mer ski og snowboard. Jeg elsker jul, og ikke minst tiden før jul. I år har jeg et spennende prosjekt på gang i Berlin før julaften – det gleder jeg meg veldig til.

Har du noen spesielle tradisjoner? 

– Lucia er tradisjon – ellers har vi feiret familiejul på Geilo i mange år. Det blir noen dager i Oslo, og noen på fjellet også denne julen, med venner og familie. Jeg elsker tradisjoner og på hytta er det både julesokk, tre nøtter til askepott, pappas eggerøre hver dag og mammas rundstykker. Jeg spiser ikke kjøtt, men har kveite og asparges på julaften.

Hva står på ønskelisten din? 

– Ønskelisten er egentlig ikke så lang, men julenissen må gjerne komme med sko og veske fra Loewe og Celine, samt et par plagg fra Balenciaga. Mer realistisk er kanskje ny blender og grønnsaks-spiralizer. Det høres sikkert ut som en klisjé, men opplevelser, reiser, kunst, bilder og små overraskelser settes mest pris på. Ønsker meg også et speilreflekskamera siden forrige gikk i stykker, men det blir nok gave til meg selv – et Canon eos 6d med 85 mm linse.

Celine Aagaard juleønsker

Celines juleønsker: Blazer og bluse fra Balenciaga, kamera og objektiv fra Canon, blender fra Wilfa, veske fra Loewe og bilde fra Julie Pike hos Pudder Print. Foto: Pudder Print, Wilfa, Canon, Net-A-Porter