Pernilla Rönnberg står bak det svenske hudpleiemerket Estelle & Thild. Her er hennes beste tips til en sunn livsstil, hudpleie, egenpleie og hvordan å stresse ned. 

I 2007 grunnla Pernilla Rönnberg hudpleiemerket Estelle & Thild, oppkalt etter hennes hovedinspirasjon nemlig døtrene Estelle og Mathilde. Ideen til merket kom da barna var små, på et stadie i livet da Pernilla ville gjøre noe annet – noe som gav mening.

– Som tidligere CEO i et konvensjonelt hudpleiemerke har jeg sett hvor mye kjemikalier som går med på å produsere disse produktene, og jeg ble smertefullt klar over hvordan det påvirker oss og miljøet rundt oss. Jeg ville gjøre en forskjell, gjøre min del for å få verden til å bli et bedre sted, forteller hun.

Resultatet var Estelle & Thild – en ny generasjon økologisk hudpleie, eller som Pernilla selv sier det; high-tech møter naturen. Økologisk, bærekraftig og effektivt med fokus på rene, bioaktive ingredienser, fordi; kvinner ikke bør være nødt til å inngå kompromisser når det kommer til huden – eller noe annet for den slags skyld, mener Pernilla. Og i hjertet av det hele, et ønske om å inspirere kvinner over hele verden til å ta bedre valg for seg selv, både når det kommer til egen hud og kropp og miljø ved å omfavne en sunnere og mer bærekraftig livsstil.

Fortell om din egen hudpleierutine?

– Jeg starter dagen med å rense huden med vår rens før jeg påfører toner. Den er super oppkvikkende og helt uten alkohol, og er basen for hydrering i en hver hudpleierutine. Jeg bruker også Super BioActive serum og -olje som jeg blander sammen for å få mest mulig av fordelene inn i huden. Jeg kaller disse to for the magic duo – de er virkelig det! Deretter avslutter jeg med fuktighetskrem og øyekrem, og kanskje vår fargede fuktighetskrem. Den har det perfekte pigmentet for en sunn glød. Et par ganger i uker gjør jeg en dyprens hvor jeg skrubber vekk døde hudceller med BioCleanse Radiance Micro Polish og BioCleanse Deep Cleansing Detox mask. De er virkelig livreddende når det kommer til trett hud.

Hva er ditt beste tips for en sunn livsstil?

– Jeg prøver å spise økologisk, næringsrik mat som grønnsaker, frukt, nøtter og fisk, og jeg elsker å starte dagen med en grønn juice eller smoothie. Også drikker jeg masse vann – det er det aller beste tipset for en vakker hud! Skjønnhet kommer virkelig innenfra. Huden gjenspeiler det som skjer på innsiden. Noen ganger må man spise bedre, stresse ned eller drikke mer vann for å rette opp i hudproblemene, mens produkter gir glød og boost.

Og på reise?

– Jeg reiser alltid med støydempende høretelefoner slik at jeg kan roe helt ned eller jobbe. På den måten får jeg mest mulig ut at tiden på flyet. Jeg drikker aldri alkohol på flyet fordi det gjør meg dehydrert, men tar heller med meg en stor flaske vann. Jeg påfører BioHydrate serum både før og etter flyturen – det er veldig hydrerende for huden, som å gi den et glass med vann.

Pernillas tips for å stresse ned

– Det beste tipset jeg kan gi mot stress er å forsøke å være tilstede. Ta en ting om gangen, og vær snill mot deg selv. Ikke legg ekstra press på deg selv for at alt skal være perfekt.

– Spis bra! Nå som julen nærmer seg er ikke dietten min hundre prosent. Derfor forsøker jeg å være så sunn jeg kan i tiden før med mye salater og grønne smoothies. Å spise sunt og å få i seg nok grønnsaker gir immunforsvaret et kick slik at jeg at bedre rustet for influensasesongen.

– Tren! For å få den energien jeg trenger i den hektiske førjulstiden prøver jeg å få trent på morgenen. Det gir meg en boost og gjør meg klar for dagen. På den måten kan jeg takle både møter og de lange køene som venter meg når jeg skal handle julegaver etter jobb.

Pernillas tips for førjulspampering

– Ta et deilig bad med eksklusive oljer! Jeg elsker lange bad. Et par dråper med kroppsolje i vannet etterlater huden myk med en ny glød.

– Book en spadag med venninner. Spaet på Grand Hotel her i Stockholm er virkelig vakkert og avslappende. Jeg kan til og med ta med min egen Detox Duo for en dyprens i saunaen.

– Lage julepynt med jentene mine! Hvert år inviterer døtrene mine og jeg venner på besøk for å lage julepynt, spise lussekatter og drikke kakao. Det er en veldig kjær tradisjon for oss, og vi kommer virkelig i julestemning av det.