Fremover mot jul samler VIXEN norske motepersonligheters juleønsker. Vi tok en prat med motepersonlighet og kreativ konsulent, Hege Badendyck, om hennes jul. 

LES OGSÅ: Ønskelisten: Celine Aagaard

Tidligere Costume-redaktør og nå kreativ konsulent Hege Badendyck har et klesskap mange bare kan drømme om, så det er bare å finne inspirasjon fra juleønskene hennes.

Hva gleder du deg til i julen? 

– Til å være sammen med familien og alle kidsa. Og til å være litt kid selv også: julepysj og raggsokker, godteri og Disney-filmer på morgenen på julaften blir man aldri for gammel til.

Har du noen spesielle tradisjoner? 

– Jeg tror vi har en nokså A4 jul egentlig. Men jeg elsker det, og synes det er helt topp at noen dager i året er kliss like år etter år.

Hva står på ønskelisten din? 

– I år ønsker jeg med faktisk en del, haha! Jeg føler stort sett at jeg har alt, men i år er det andre boller. Jeg ønsker meg et Fuji-kamera, treningsstrikker – jeg er så dårlig på å gå på treningssenter så jeg forsøker gradvis å opparbeide meg nok utstyr hjemme, jeg er dessuten tom parfyme innen året er omme så en ny duft fra Byredo ville ikke skadet. Og så synes jeg alltid det er koselig å få magasiner i julen, for da har jeg virkelig tid til å lese – jeg elsker Holiday, og dette har tema Sør-Korea, passer midt i blinken for meg som nettopp var der. Jeg har enda fler ønsker, men med fare for å virke grådig så stopper jeg der!

Hege Badendyck juleønsker VIXEN

Heges ønskeliste: Parfyme fra Byredo, kamera fra Fuji, lysestaker fra Skultuna/OsloDeco, treningsstrikk fra Nike og magasinet Holiday.