DIREKTØR: Grete Sivertsen inviterer til tredje utgave av Oslo Design Fair. Foto: Privat.

Onsdag åpnet den tredje utgaven av Oslo Design Fair. Denne gangen er temaet hverdagsritualer, som alltid med faglig påfyll, inspirerende tendensområder og en rekke nye utstillere. 

– Vi jobber kontinuerlig med å styrke vår posisjon som landets fremste møteplass for design- og interiørfeltet. Vi skal være relevante for både besøkende og utstillere, og har denne gangen mye spennende å by på av både inspirasjon, kunnskap og ideer, sier Grete Sivertsen, direktør for Oslo Design Fair.

I tillegg til et faglig program der fagpersoner fra inn- og utland vil belyse hverdagsritualer fra ulike vinkler, er den faste tendensutstillingen denne gangen kuratert av stylist Kirsten Visdal som har tolket messetemaet gjennom ulike rom. I tillegg byr tre av Skandinavias fremste stylister på et innblikk i sine arbeidshverdager gjennom utstillingen Stylistens atelier der svenske Tina Helberg, danske Gitte Kjær og norske Per Olav Sølvberg har gjenskapt hvert sitt inspirerende studio på messeområdet.

En rekke nye utstillere er også på plass, blant dem den norske produsenten LK Hjelle som stiller ut for første gang under Oslo Design Fair. Blant andre nyheter på messeprogrammet denne våren er de ikoniske Cathrineholm-skålene, ryggsekker fra den engelske salmakeren Brooks, velværeprodukter fra L:A Bruket og ulltepper fra Varp & Veft.

Du kan se hele programmet her.

Foto: Oslo Design Fair.

Foto: Oslo Design Fair.