Før jul kunne Oslo Runway avsløre nyheten om at de inntar Munch-museet når norske merker skal vise sitt design for AW17. Nå er programmet klart – se hvor visningene finner sted nederst i saken.

LES OGSÅ: Dette mener mote-Norge om Oslo Runway

Tidligere sesonger har Oslo Runway hatt visninger i Kulturkirken Jacob og Operaen. Forrige runde av den nye moteuken var større enn noen sinne, da de inntok Oslos nye storstue – Sentralen. Sentralen vil fortsatt være hovedbasen for AW17-visningene, men også Munchmuseet vil være location den ene visningsdagen. Oslo Runway-sjefen Ditte Kristensen gleder seg til ny runde moteuke på museet.

SJEFEN: Ditte Kristensen fra THIS IS PR er ansvarlig for Oslo Runway. Foto: Lasse Fløde.

SJEFEN: Ditte Kristensen fra THIS IS PR er ansvarlig for Oslo Runway. Foto: Lasse Fløde.

– At vi får lov til å ha visninger ved siden av noe av Norges viktigste kunstarv er jo en prestisje i seg selv. Lokalet skaper rammene, men til syvende og sist er det designerne og deres kolleksjoner som skal shine, sier Ditte til VIXEN.

Hva er forventningene dine til denne runden Oslo Runway? 

– Jeg forventer å bli inspirert av de flotte kolleskjonene på catwalken og streetstyle i gatene. Jeg ser mest frem til den spesielle viben som oppstår de dagene. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men jeg har konstant sommerfugler i magen. Samholdet og alle de frivillige som legger så mange timer inn i dette fordi de brenner for norsk mote, det gjør meg så ydmyk og beæret.

Anne Katrine Thorbjørnsen er en nykommer denne sesongen, hun stakk av med Bik Bok og Oslo Runway sin motepris tidligere i høst. Admir Batlak, som under SS17-visningene valgte å ha åpen visning på Aker Brygge, viser på Munchmuseet som sammen med Sentralen er ny arena for Oslo Runway.

Fikk du ikke med deg forrige runde Oslo Runway på Sentralen? Vi har samlet bilder fra visningene dag 1 her og dag 2 her.

Dette er programmet for Oslo Runway

Mandag 6. februar 

Kl. 12 Tableau Talks – TBA

Tirsdag 7. februar på Munchmuseet 

Kl. 11 Anne Karine Thorbjørnsen

Kl. 13 Elisabeth Stray Pedersen

Kl. 15 Veronica B. Vallenes

Kl. 17.30 Admir Batlak

Kl. 19.30 Holzweiler (Location TBA)

Onsdag 8. februar på Sentralen

Kl. 11 Moods of Norway

Kl. 13 Cathrine Hammel

Kl. 15 Tom Wood

Kl. 17.30 byTimo

Kl. 19.30 Iben (Location TBA)