Chanels Haute Couture-visning under Haute Couture-uken i Paris har allerede fått sosiale medier til å koke. Men det er ikke bare kjolene som har fått oppmerksomhet, også beauty looken fra visningen er verdt å merke seg som en av sesongens aller viktigste. Slik får du looken:

Ansikt: Start med å preppe huden med en god dagkrem som er rik på fuktighet. Bruk gjerne et serum under. Legg en pudderfoundation i hele ansiktet, og gå over med en concealer for å skjule ujevnheter og mørke ringer. Legg highlighter der lyset treffer naturlig som i pannen, på kinnbeina, over neseryggen og i amorbuen.

Øyne: Legg en nude øyenskygge over hele øyenlokket. Dus godt ut. Stjerneproduktet i denne looken er glitter. Det skal legges på hele øyenlokket, ut mot tinningen og ned mot kinnbeina. Dropp maskaraen.

Kinn: Smil, og legg rouge på eplekinnene. Dus godt ut. Pass på at rougen ikke blir for rød, den skal være mer ferskenfarget. Du kan også blande to farger for å få den riktige nyansen.

Leppe: Legg en rødlig nude leppestift på hele leppen. Den skal se naturlig ut, samtidig som den har litt farge for en fløyelsaktige effekt.

Negler: Avslutt med en transparent neglelakk. Bruk alltid en baselakk under. Legg gjerne en såkalt gel coat på toppen.

GET THE LOOK: Fra toppen t.v: Joues Contraste Elégance N274, Poudre Belle Mine Ensoleillée Medium Light, Les 4 Ombres Codes Elégants, Teint Belle Mine Naturelle SPF 25, Rouge Allure Velvet Libre og Le Gel Coat. 2017 Spring-Summer CHANEL Haute Couture Show Backstage. Makeup CHANEL © CHANEL 2017. Foto: Benoît Peverelli.