Vi har tidligere skrevet om Frame som It-merket alle snakker om, blant annet har de vært på listen over jeansmerkene vi elsker, i tillegg til å stå bak trendplagget på alles lepper, nemlig fløyelsdresssen. Nå er de tilbake på programmet under New York Fashion Week. 

Etablert i 2012 av svenske Jens Grede og Erik Torstensson i London som et sideprosjekt til deres egentlig jobber, ble Frame raskt plukket opp av både influencers, trendsettere og tastemakers, og er i dag merket alle snakker om. Denne uken var de tilbake på programmet under New York Fashion Week, og feirer med å vise sin FW17-kolleksjon som en hybridvisning med både dame og herre på Robert Miller Gallery i tillegg til middag på eksklusive Caviar Kaspia. På gjestelisten stod navn som Anja Rubik, Ben Gorham, Georgia Fowler, Toni Garrn, Giovanna Battaglia og Emily Ratajkowski, som alle fikk med seg en spesiallaget skinnvest med navnene sine på i gave.