Det er ingen tvil om at Julie Bergan er i vinden om dagen. Etter at låten Arigato lå på topplistene gjennom hele fjor sommer, er hun nå aktuell med singelen Blackout – som hun fikk skryt for hos selveste Billboard. Hun har ikke minst fått mye oppmerksomhet for sin sporty og avslappede stil, og da hun gjestet Brit Awards i London onsdag kveld valgte hun å kle seg i norsk design.

I et intervju VIXEN gjorde med Julie Bergan da singelen All Hours ble sluppet, røpte artisten at hun ønsket å nå internasjonalt. Kort tid etter tyder alt på at hun er på god vei – som spesielt invitert til musikk-prisutdelingen Brit Awards. Sammen med stjerner som Ellie Goulding, Rita Ora og Katy Perry strålte Julie på den røde løperen, ikke minst i norsk design. Antrekket bestod av en sjøgrønn dress med matchende rumpetaske, signert den norske designeren Fam Irvoll.

– Jeg styler Julie Bergan fast så da benytter jeg, sammen med hele teamet rundt henne, muligheten til å lage spesialsydde looks til større eventer. Det er selvfølgelig veldig gøy å kunne bidra med det jeg kan og kult å se henne kose seg på Brits, sier Fam til VIXEN. 

Julie skilte seg tydelig ut blant glitter, glam og gallakjoler under utdelingen og er kjent for å ha en avslappet og sporty stil.

– Det jeg liker med Julie er at hun er en tøff jente med attitude som ikke spiller på den teite sexen. Hun er avslappet i stilen, men vågal når det kommer til styling. Hun er alltid med på å prøve ut nye kule ting og det er derfor det er så gøy å jobbe med akkurat henne. Dere kommer til å se masse spennende fra Julie fremover, sier Fam. 

Laga outfit til frøken hot mama, på Brit awards i dag😍😍 @juliebergan

Et innlegg delt av famirvoll❤️💜💛💚💙 (@famirvoll)

looking for celebs

Et innlegg delt av Julie Bergan (@juliebergan)