Paris Fashion Week er godt i gang, og mandag kveld var det Puma og Rihannas tur til å vise sin Fenty Puma by Rihanna AW17-kolleksjon i den franske hovedstaden. 

LES OGSÅ: Hyllet Rihanna med hemmelig utstilling

Forrige sesong var Fenty Puma by Rihanna-visningen Paris Fashion Weeks store snakkis, og hypen ble ikke akkurat noe mindre da Huffington Post på redaksjonell plass stilte spørsmålet; Ville du egentlig brukt noe som helst fra Rihannas nye Puma-kolleksjon? 

Også denne gangen viste Puma og Rihanna under den franske moteuka, mellom bokhyllene på æreverdige Bibliothèque Nationale de France, det franske nasjonalbiblioteket.

Mens SS17-kolleksjonen henter inspirasjon fra blant annet hva Marie Antoinette ville hatt på på trening, henter AW17-kolleksjonen inspirasjon fra Fenty-universitet der sport igjen møter high fashion.

– Da jeg gikk på skolen drømte jeg alltid om å kunne ha på meg hva jeg ville. Men på Barbados var vi pålagt å ha på skoleuniform. Jeg hadde det så gøy denne sesongen med å lage disse back to school-inspirerte looksene, og jeg er stolt over å kunne presentere kolleksjonen på et så majestisk nasjonalt monument som det franske nasjonalbiblioteket, sier Rihanna.

Blant nøkkelplaggene i kolleksjonen er chunky, håndstrikkede gensere, yttertøy i alle varianter, størrelser og former med blant annet faux shearling FentyxPuma-kåper, faux furs, fløyel og teknisk nylon blant høydepunktene, samt en moderne vri på både korte skjørt, cheerleader-antrekk, skoleuniformer og track suits med detaljer som Rihannas lykkenummer 13, hennes fødselsår 1988, piercing-glidelåser, buttons og patches. Den klassiske Creeperen var selvsagt også representert, denne gangen med lag på lag-såler og ankelstropper, i tillegg til tilbehør som overdimensjonerte teddybjørnvesker, hatter, sminkevesker og konvoluttvesker, capser, balaclavas, beanies og ivy leauge-skjerf.