Nå trenger du ikke lenger dra til København for å shoppe fra det danske motemerket. Moss Copenhagen satser nemlig for fullt på den internasjonale retail-scenen etter å ha etablert seg med 11 butikker i Danmark, og nå står Norge for tur.

Fredag 10. mars åpner de dørene på Steen&Strøm i Oslo, og har store ambisjoner for det kommende året:

– Vi er veldig godt fornøyd med porteføljen av butikker i Danmark og den oppmerksomheten vi har mottatt fra wholesale-kunder i Europa, og derfor føles det veldig naturlig å åpne egne butikker utenfor Danmarks grenser. Som en del av en ny markedsstrategi, vil vi også tilby internasjonal shipping fra nettbutikken til flere nye markeder, samt fortsette veksten med våre wholesale-kunder, sier Rasmus Skovsgaard, Retail Manager for selskapet.

På grunn av internasjonale varemerkelover blir selskapet i Norge lansert under navnet Msch Copenhagen.

Det er bare ett år siden kleskjeden begjærte seg konkurs – og det til tross for sunn drift av alle butikker – fordi de ikke tidlig nok ansatte en ledelse for å få styr på økonomien. Heldigvis var det ikke kroken på døra for det danske merket, som gjenoppsto umiddelbart i ny konstruksjon og med ny ledelse.

– Nå er vi tilbake i kjerneforretningen der vi fokuserer på det vi er aller best på, nemlig moteplagg til jenter, sa Anders Freund, administrerende direktør i Moss Copenhagen, den gangen.