Det er ingen tvil om at Kendall Jenner er i vinden om dagen. Etter sesongens moteuker, hvor Kendall har gått på runwayen for de største merkene i New York, Paris og London, er hun nå det nye ansiktet utad for klokkemerket Daniel Wellington.

– Jeg har brukt og elsket Daniel Wellington i lang tid. Classic Petite er stilig og moderne og jeg kan bruke de til alt. Dette er en spennende tid å jobbe med Daniel Wellington og jeg er så glad for å være ansiktet til den nye kolleksjonen, sier Kendall Jenner i en pressemelding.

Samarbeidet kom til i forbindelse med lanseringen av deres nye klokke Classic Petite, en tynn klokke hvor Wellington for første gang bruker mesh i remmene. Klokkene bærer preg av signaturlooken til Daniel Wellington – minimalistisk og moderne, laget i rustfritt stål i rosegull og sølv med enten hvit eller sort bunn.

– Vi er veldig glad for å jobbe med Kendall for lanseringen av Petite. Hun er et moderne ikon som har en attitude som har vært sentral i utformingen av den nye kolleksjonen. Kendall skiller seg ut, inspirerer og personifiserer Classic Petite på en fantastisk måte, sier Ola Melin fra Daniel Wellington om samarbeidet.