Reebok har fått ny vind i seilene de siste årene, blant annet gjennom samarbeid med navn som Kendrick Lamar og hip hop-stjerne FutureOgså supermodell og It-girl Gigi Hadid teamet i fjor opp med sportswear-merket – et samarbeid som fortsetter også denne våren. 

Det er ikke bare Reebok som knytter sterke bånd til både artister, supermodeller og designere – enten det er for designersamarbeid, som ansikt utad, kampanjemodeller eller ambassadører. Adidas har for eksempel samarbeidet med både Kate Moss som ansikt utad for relanseringen av Gazelle-modellen og med It-boy Pharrell Williams for Hu-kolleksjonene, Puma med Kylie Jenner for The Swan Pack Collection, Cara Delevingne og selvsagt Rihanna som kreativ direktør for Fenty Puma by Rihanna som viste sin nyeste kolleksjon under Paris Fashion Week tidligere i år og Nike med blant andre toppmodell Iza Goulart, Riccardo Tisci og Comme des Garcons.

Denne gangen er det Reebok Classic Diamond Pack-kampanjen som frontes av Gigi Hadid.