Stadig flere internasjonale motemerker velger å åpne dørene sine i Oslo. Med butikker i blant annet Paris, London, New York, Madrid og Danmark, åpner Isabel Marant endelig i Norge. 

LES OGSÅ: Nå åpner denne Paris-baserte skonettbutikken i Norge

Isabel Marant grunnla merket sitt i 1994 i Paris, og har siden starten bydd på en avslappet, fransk eleganse kombinert med chic og parisisk kulhet. Designet er ofte inspirert av bohemske snitt og rock´n´roll med både tunikaer og skinnjakker. Merket ønsker å kle opp kvinner i klær som skal fungere i hverdagen, om det så er å hoppe av en scooter eller bare rusle gatelangs. Derfor er det ingen plagg som forlater designerens atelier før hun har prøvd det på.

Hver eneste Isabel Marant-butikk er unik og kan sees som et enkeltstående arkitektonisk verk. Butikken i Oslo er utviklet via tanker fra hovedkontoret, med inspirasjon fra blant annet lokalmiljøet vårt. Butikklokalet er på luftige 80 kvadratmeter, med en installasjon lenger inne i lokalet. I en pressemelding omtales den som en midtstilt treboks som med sitt unike design og iøyenfallende produkter blir som en “boîte à curiosité”.

Installasjonen er laget i materialer typisk for Skandinavia, nemlig furu og tjære, som er utformet av lokale håndverkere. Interiøret representerer en enkelhet med detaljer i keramikk, flytende betong og grønne planter. Butikken fører et utvalg av Isabel Marant, Ètoile, vesker, sko og tilbehør.

Isabel Marant åpner den 30.mars 2017 i Prinsens gate 22.

LA PARISIENNE: Passende nok har merket valgt for sin SS17-kampanje modellen Anna Ewers, som er forbausende lik alle filmelskere sin franske drømmedame, Brigitte Bardot.