Søndag 26. mars er det “Air Max Day” og 30 år siden den første Nike Air Max-skoen kom ut. Dagen er satt av til å feire den legendariske skoen, og i forbindelse med jubileet markerer dagen i år slutten på en hel måned med nyheter – internett er jo alltid åpent selv om butikkene er stengt. I forbindelse med den store dagen, har skokjeden nemlig lansert en rekke modeller til begge kjønn i hele mars. Med både nye modeller og ‘nye’ retromodeller, inkludert den etterlengtede Air VaporMax, beviser Nike at potensialet til Air Max aldri før har vært sterkere.

LES OGSÅ: Nike slipper åtte nye Air Max-modeller

For å feire, har nettsiden Stylight gjenskapt de klassiske Air Max-skoene i fem ikoniske skoøyeblikk.

Askepott løper fra Nike Air Max 97 OG QS Silver Bullet.

Dorothy i Trollmannen fra Oz har på seg Nike Air Max 1 OG.

 

Julia Roberts iført Nike Air Max2 CB 94 i Pretty Woman.

Mr. Air Max… Carrie Bradshaw viser seg frem i Nike Air Max 2015 i Sex og Singelliv.

Audrey Hepburn iført Nike Air Max 95 i filmen Funny Face.

Air Max 1, you’re the one that I want! Sandy danser i Nike Air Max 1 i Grease.