Det franske motehuset Chanel er en pioner i motebransjen, og det er ingen tvil om at merket holder seg like aktuelt i dag som da Gabrielle Chanel grunnla det i 1910. Nå har Chanel med Karl Lagerfeld i spissen lansert enda en it-veske, oppkalt etter nettopp Gabrielle. 

LES OGSÅ: Alicia Vikander i Louis Vuitton Cruise-kampanje

Helt siden 1983 har tyske Karl Lagerfeld vært sjefsdesigner for Chanel og videreført merkets arv om å designe klær med en uformell eleganse. I tillegg til å være motehuset som introduserte den lille sorte og Chanel-drakten, har merkets vesker lenge vært ikoniske. Både vintage-modeller og nyere er stadig å se på kjendiser og motepersonligheter, som da Chanel kledde opp superstjerner som Jaden Smith og Michelle Williams under deres seneste motevisning.

Denne gangen har sjefsdesigner Karl Lagerfeld valgt ambassadørene Kristen Stewart, Caroline de Maigret og Pharrell Williams, i tillegg til Cara Delevingne, til å utforme merkets nye it-bag – Gabrielle. Vesken ble for første gang presentert under Chanels SS17-visning i Paris, og er en hyllest til merkets grunnlegger. Gabrielle er nemlig Coco Chanels egentlige navn, og vesken er en forlengelse av hennes designkode, som var å sette komfort og frihet først i kreasjonene sine. Veskene viser en moderne vri på det klassiske Chanel-designet, og det er liten tvil om at dette er vesker vi kommer til å se i lang tid fremover.

Chanel Gabrielle

Chanel Gabrielle Chanel Gabrielle Chanel Gabrielle Chanel Gabrielle Chanel Gabrielle