Supermodell Bella Hadid er merkets nye ambassadør, og følger dermed i fotsporene til filmstjernene Natalie Portman og Jennifer Lawrence.  

LES OGSÅ: Se superstjernene på Dior-lansering 

Nok en gang er Bella Hadid på alles lepper, eller skal vi si alles øyne? Tidligere har vi skrevet om at 20-åringen er Dior Makeup sitt nye ansikt utad. Hennes første kampanje er for merkets nyeste maskara, Diorshow Pump´N´Volume.

For første gang noensinne tør Dior å lage en reklame backstage før en visning. Kampanjen med Bella er nemlig skutt rett før hun skulle gå nedover catwalken for Dior-Cruise 2017-visningen. Det er Peter Philips, kreativ direktør for Dior Makeup, som skaper looken til hver eneste Dior-visning.

“Bella Hadid er et moderne ikon og den perfekte inkarnasjonen av den digitale generasjonen, og personifiserer bedre enn noen annen modell denne maskaraen, som er skapt av nyskapende teknologi og som hører sammen med tidsepoken og moten”, står det i en pressemelding.

Og det er ingen tvil om at supermodellen er fornøyd med samarbeidet: