Det skorter ikke på nyheter fra Bik Bok denne sesongen. Kleskjeden, som for tiden er aktuell med sin samarbeidskolleksjon med A Bikini A Day-jentene, slapp tirsdag nyheten om sitt kommende designsamarbeid med supermodell og it-girl Elsa Hosk.

LES OGSÅ: Se H&M Conscious Exclusive 2017-k0lleksjonen

Riktignok litt før tiden. Hosk klarte nemlig ikke å holde på hemmeligheten, som først skulle røpes om et halvt år. Tirsdag morgen la hun ut et bilde på sin Instagram iført en genser fra egen kolleksjon der hun fortalte at hun var Bik Boks nye gjestedesigner til sine 3,4 millioner følgere, melder MinMote. Teksten til bildet ble imidlertid raskt endret.

– Vi er meget stolte over å kunne presentere et samarbeide med Elsa Hosk, en av tidens mest ettertraktede modeller og it-girls. I rekken av spennende samarbeid vi har gjort de siste årene så har vi alltid fokusert på sterke og inspirerende unge kvinner som våre kunder har et forhold til. Elsa er en leken, morsom, naturlig og positiv jente som deler mange av de verdier vi har på Bik Bok – og at hun i tillegg er svensk og har jobbet som modell for Bik Bok i 2005, gjør bare at linken er enda mer naturlig. Vi er nå i gang med arbeidet med kolleksjonen – og gleder oss til å fortelle og vise mer i de kommende måneder, sier René Høgsted, markedsdirektør i Bik Bok i en pressemelding.

❤️If ya don't like French fries we can't be friends❤️

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on