For en knapp uke siden skrev vi om H&M som for sjette året på rad lanserer en Conscious Exclusive-kolleksjon – denne gangen med skjønnheten i bærekraft i fokus.

Tidligere denne uken inviterte kleskjeden, sammen med kampanjens ansikt utad, Natalia Vodianova, til eksklusiv middag og feiring av lanseringen av den kommende kolleksjonen i Los Angeles. Blant gjestene var Chrissy Teigen, Orlando Bloom, Hailey Baldwin, Kate Mara, Sasha Lane og Lucky Blue Smith – som alle var kledd opp i kolleksjonen for anledningen.

– Jeg er veldig stolt av å fronte H&Ms Conscious Exclusive. Det er utrolig å se utviklingen i de bærekraftige materialene brukt i kolleksjonen, som også bidrar til en enda mer bærekraftig fremtid for all mote, sier Vodianova i en pressemelding. 

– Conscious Exclusive gir oss en sjanse til å drømme oss bort, og lage plagg som både er egdy og vakre. Det er flott å kunne vise hva som faktisk er mulig å gjøre med bærekraftige materialer, som vi har gjort med delikate plissékjolen som er laget av Bionic – polyester fra resirkulert havafall, sier Ann-Sofie Johansson, H&Ms kreative direktør.

Se alle bildene fra lanseringen her.