17. mars åpnet Rag & Bone sin første konseptbutikk i Oslo og det måtte selvfølgelig feires. Se eksklusive bilder fra åpningsfesten her. 

LES OGSÅ: Tom Wood åpner sin første konseptbutikk i Oslo

Stadig flere internasjonale merker velger å åpne butikker i Norge. Rag & Bone er det siste merket til å åpne konseptbutikk i Oslos nye shoppingdestinasjon Prinsens gate, hvor de snart får selskap av franske Isabel Marant. Merket hadde sin oppstart i New York i 2001, og Oslo-åpningen markerer deres tredje butikk i Europa – av 26 butikker på verdensbasis. Merket er kjent for sin avslappede og nedtonede New York-estetikk, og tilbyr fullverdige kolleksjoner til dame og herre, samt en egen denimkolleksjon.

– Nordisk stil har alltid vært en inspirasjon for oss, og vi er trygge på at vår estetikk fungerer godt i Norge. Det er så spennende å endelig få en base i Oslo, sier grunnlegger og kreativ leder i Rag & Bone, Marcus Wainwright om åpningen.

Foto Einar Mølmann

Rag & Bone butikkåpning Rag & Bone butikkåpning Rag & Bone butikkåpning Rag & Bone butikkåpning Rag & Bone butikkåpning Rag & Bone butikkåpning Rag & Bone butikkåpning Rag & Bone butikkåpning Rag & Bone butikkåpning Rag & Bone butikkåpning Rag & Bone butikkåpning Rag & Bone butikkåpning Rag & Bone butikkåpning