Designsamarbeid er fortsatt hot. Denne gangen er smykkemerket Carré Jewellery som teamer opp med den danske motebloggeren Sophia Roe.

– Jeg har alltid kjent Carré, og det har vært litt av en drøm å få lov til å designe en kolleksjon sammen med dem, sier Roe i en pressemelding. 

Kolleksjonen, som er inspirert av Elizabeth Taylor, består av fem smykker i pusset hvitt sølv med utgangspunkt i den smaragdslipte Agat-stenen i grønt – en sten som betyr mye både for Roe og Shiri Rosensweig, kreativ direktør hos Carré.

– Når jeg tenker på Carré tenker jeg på fargede edelstener og feminine smykker.Kontrasten mellom det rå, som min stil representerer, og det feminine fra Carré sitt univers er harmonisk forenet i denne kolleksjonen. Særlig panserkjedene og sølvet representerer tydelig min stil, hvor den grønne Agat-stenen og gripefatningen er typisk for Carré. Jeg er så stolt av resultatet Shiri og jeg har fått til, fortsetter hun. 

– Jeg har kjent Sophia siden hennes barndom. Hennes delikate franske rock chic-stil er inspirerende og har vært bærende for vårt samarbeid om smykkestil, valg av edelsten, stenfatning og overflate. Vi verdsetter begge den grønne fargen og er begge inspirert av filmdivaen Elisabeth Taylor. Prosessen har vært utfordrende og morsom, og jeg elsker resultatet som tydelig bærer preg av Sopihas fingeravtrykk. Samtidig verdsetter jeg hvordan Carrés elementer er innarbeidet til en flott ny kolleksjon til den kommende sommersesongen, sier Rosensweig.