ATP Atelier har lenge vært en influencer-favoritt. Nå fyller det svenske tilbehørsmerket fem år, og feirer med å gå for sølv – bokstavelig talt.

ATP (All Tomorrows Parties) Atelier ble grunnlagt i 2011 av Jonas Clason og Maj-La Pizzelli. De kjente hverandre allerede fra slutten av 80-tallet fra det svenske motemerket og konseptet Gul & Blå. Senere gikk de hvert til sitt, før de igjen møttes på rett sted til rett tid. Ideen til merket kom etter å ha tilbragt tid i Otranto, Italia, der der to ble inspirert av et lokalt sandalutsalg. Se hele historien til ATP Atelier i videoen under.

Nå fem år senere er merket blitt en favoritt blant både bloggere, redaktører og stylister. Tidligere i år slapp de dessuten sin første veskekolleksjon. Nå feirer de med å lansere en eksklusiv jubileumskolleksjon med noen av favorittene som alle kommer i sølv.

Kolleksjonen lanserer online og i flaggskipbutikken i Stockholm 7.april.