Net-A-Porter tar inn et utvalg av merkets AW17-kolleksjon. 

LES OGSÅ: Holzweiler teamer opp med norsk skomerke

Nyhetene står i kø for merket om dagen. For en drøy uke siden ble supermodell og it-girl Gigi Hadid spottet i en Holzweiler-genser, og i dag kom nyheten om at nettsiden net-a-porter skal ta inn et utvalg fra merkets AW17-kolleksjon. Og ting har gått fort. I en pressemelding kommer det fram at det var allerede i januar at merket fikk besøk av ansatte i nettstedet da de holdt et tilfeldig showroom i Paris. Siden har de holdt kontakten.

“Denne uken fikk vi mail om at vi hadde fått plass i både UK, US og Asia/Pacific-kanalene til Net-a-porter. Det er alle de har og selvfølgelig veldig stort. Når man kommer inn der får man på en måte et internasjonalt godkjent-stempel. Generelt for norsk mote så er det et godt tegn med alle de gode internasjonale butikkene som begynner å få opp øynene for norsk design. For våre internasjonaliseringsplaner så er dette selvfølgelig ekstremt stort og en mulighet til å bli oppdaget i store markeder”,  avslutter Andreas Holzweiler, en av gründerne, i en pressemelding.