Mote-Norge var samlet da Tommy Hilfiger lanserte sin nye capsule-kolleksjon tidligere denne uken.

LES OGSÅ: Se det danske motefolket på Tommy Hilfiger-presentasjon

Kolleksjonen, som er den tredje i rekken av Tommy Jeans-kolleksjoner, har klare 90-talls-referanser, ikke ulikt det vi er vant til å se fra det amerikanske motehuset. Damekolleksjonen omfatter både bomberjakker, denimjakker, gensere, t-skjorter og topper, mens herrekolleksjonen byr på blant annet jeans, shorts og jakker.

Det er Anwar Hadid, lillebror til Gigi og Bella Hadid, som sammen med Lucky Blue Smith og Sofia Richie er kampanjemodeller og ansikt utad for kolleksjonen, som kun er tilgjengelig på YME i Oslo og på Tommy Hilfigers nettside.

Det har vært mye oppmerksomhet knyttet til Tommy Hilfiger de siste årene. Det amerikanske motehuset har nemlig for alvor fått ny vind i seilene. Tidligere i år inviterte de 3000 gjester for visningen av sin SS17-kolleksjon som for anledningen var i form av mote- og musikkfestivalen Tommyland. Også denne gangen viste de i sesong – noe som i følge Tommy Hilfiger selv er en fortsettelse av husets forsøk på å demokratisere moten.