I fjor lanserte Weekday sin aller første badetøykolleksjon noensinne. Denne våren kommer en ny Swim-kolleksjon fra den svenske high street-kjeden, for første gang i bærekraftige materialer. 

For sin badetøydebut i fjor hentet Weekday opp tråden fra SS16-hovedkolleksjonen som hentet inspirasjon fra forholdet mellom kroppen og klærne. Det kom også til syne i kampanjebildene, som ble hyllet av VIXEN-redaktør Ida Elise Eide Einarsdóttir som mente det var et riktig og viktig signal fra high street-kjeden.

Det er også tilfellet når Weekday nå slipper sin nye Swim-kolleksjon som denne gangen er bærekraftig med materialer som resirkulert polyamide og resirkulert polyester.

– Vi er veldig stolte over å annonsere vår første badetøykolleksjon laget av resirkulerte materialer. Det føles skikkelig bra å kunne tilby kundene våre en så fin og mangesidig kollekjson laget av bærekraftige materialer, sier kreativ direktør Louise Lasson i en pressemelding. 

Kolleksjonen henter inspirasjon fra storbyturisme og sommerlig reisestil, og komplementeres av en tilbehørskolleksjon bestående av blant annet rumpetasker, sekker og håndklær i tillegg til hodeplagg som visirer og capser for den ultimate turist-looken. Kolleksjonen beskrives av kleskjeden selv som enkel, men sporty med detaljer som både tynne og tykke stropper, elastiske bånd, spenner og high necks. Fargepaletten er holdt i gult, rødt, rosa, tan og sort.