Italienske Gucci har vært på moteverdenens lepper helt siden sjefsdesigner Alessandro Michele tok over styringen i 2015. Med sin fargerike estetikk har han klart å fornye motehusets glansdager. Nå har han laget sin første duft for merket, Gucci Bloom. Se bildene fra lanseringen her. 

Dameduften ble presentert for første gang og feiret med en privat fest på MoMA PS1, en kunstinstitusjon på Long Island City i New York. Blant gjestene var Lana Del Rey, Phoebe Collings-James og andre trendsettere. I tillegg var duftens tre ansikter utad tilstede, nemlig Dakota Johnson, Hari Nef og Petra Collins. Sistnevnte har vært modell i kampanjer for motehuset tidligere også. Lanseringen foregikk i typisk Gucci-stil, i en urban hage med masse blomster og fargerike fugler i antikke fuglebur. I tillegg var det dj, og Goldfrapp spilte livekonsert.

Se bilder fra festen under.

GUCCI: Det italienske merket lanserer sin første duft av Alessandro Michele. Foto: Getty Images for Gucci