Tidligere i år skrev vi om Wrangler som i år fyller 70 år. Det feirer de med en rekke ulike aktiviteter gjennom hele året. Først ut var den fargerike jubilumskolleksjonen med blant annet regnbuemotivet fra Wrangler-arkivet. Nå fortsetter feiringen, denne gangen med et designsamarbeid med kunstneren Peter Max. 

Det er ikke første gang den tyske kunstneren samarbeider med det amerikanske klesmerket.

Allerede på tidlig 70-tallet slo de to hodene sammen, og lanserte det som var en kolleksjon bestående av jeans, shorts og skjorter som kan beskrives som hippie med psykedeliske print.

Den nye kolleksjonen henter opp nettopp denne tråden, men med en moderne vri.

Resultatet er en limited edition-kolleksjon bestående av jeans, shorts, skjorter, jakker, t-skjorter og gensere med prints til både ham og henne.

Kolleksjonen kommer i ulike dropp, det første allerede nå i mai og det andre i august.

For sommerdroppet er det to ting som gjelder, nemlig miksen av ulike denim i samme plagg og miksen av ulike paneler av diverse farget tøy der hvert element er kuttet, farget og vasket for seg for deretter å bli satt sammen.

Fargepaletten er holdt i pop-farger som rødt, fersken, grønt, blått og sand med digitale print av Max’ Flower Runner eller Smile-grafikk.

Kolleksjonen introduserer også nye jeanspassformer for både ham og henne.

Og for å markere 70-årsjubileet har nøkkelplaggene, som også består av korte, boxy jakker og shorts med flare, Wranglers syv kjennetegn som inkluderer blant annet vintage patch, pocket branding med den ikoniske w’en og syv beltehemper med hvite sømmer.

I Norge vil kolleksjonen være tilgjengelig eksklusivt på YME i Oslo og på Livid Jeans i Trondheim fra uke 21.