Fremtiden til den nye, norske moteuka Oslo Runway har lenge vært usikker, men for kort tid siden ble det klart at arrangørene vil satse på en ny runde i august og åpnet dermed for søknader fra designere og merker i tillegg til Bik Bok Runway Awards.

Nå offentliggjøres de ti første designeren som skal vise under Oslo Runway SS18. 

På det foreløpige programmet finner vi navn som byTiMo og Moods of Norway som begge har vist under Oslo Runway siden starten – sistnevnte med kolleksjoner i sesong slik også stadig flere internasjonale motehus gjør.

FWSS, Iben og Veronica B. Vallenes viser også igjen under den norske moteuka.

Det samme gjelder Tom Wood som viste for første gang under vårens Oslo Runway, og denne høsten lanserer sitt første denimprosjekt.

Blant nykommerne på OR-catwalken er iis Woodling, Line of Oslo, Cala Jade og Fam Irvoll. 

«Dette er de ti første designerne vi har sluppet. Sakte, men sikkert vil det komme flere navn på programmet. Designerne denne gangen tar virkelig alt til neste nivå, og vi gleder oss alle», sier prosjektleder i Oslo Runway, Ditte Kristensen i en kommentar til VIXEN.

Ytterligere informasjon om tid, sted og fullstendig program kommer på oslorunway.no.