Danskene er gode på design, og vi får ikke nok av deres minimalistiske og avslappede stil. Nå åpner et av Danmarks fremste merker, Designers Remix, pop-up shop i hovedstaden. 

LES OGSÅ: Slik får du looken fra Designers Remix-visningen

Designers Remix har vært i vinden den siste tiden – som da Gigi Hadid møtte opp i Kendall Jenners bursdag iført bluse fra det danske merket. Eller da Kendall selv ble sett i en Designers Remix-jakke under Paris Fashion Week. Mens merket lenge har vært tilgjengelig i norske multi-brand butikker, er dette første gang de står på egne ben i Norge. Butikken vil føye seg i rekken pop up-shops merket har hatt i byer som Seoul, Amsterdam, Tokyo og Hong Kong. Sjefsdesigner Charlotte Eskildsen sier designet vil være spesielt tilpasset den norske pop up-butikken.

– Jeg vil skape en atmosfære som reflekterer FW17-kolleksjonen, men som allikevel vil være i stadig endring. Jeg er inspirert av kontrastmaterialene som omgir klærne mine, som plast, hardmetall og skum. Videre vil jeg eksperimentere med de tradisjonelle måtene vi dekorerer et butikklokale – en måned vil butikken ha ett utseende, og den neste måneden vil det være helt forandret, sier Charlotte i en pressemelding.

Designers Remix, som ble stiftet i 2002 av Charlotte Eskildsen, har allerede en rekke danske og internasjonale kjendiser, motebloggere og it-girls på kundelisten. I 2007 vant merket Guldknappen – en av Danmarks mest prestisjefylte designerpriser. Designer Remix er også kjent for sine designersamarbeid – tidligere med blant andre Tone Damli og den danske smykkedesigneren Maria Black. Du kan lese mer om Designers Remix og hvorfor de er ett av de danske motemerkene du bør kjenne til her.

Åpningen er lagt til august, og åpnings-eventet i forbindelse med Oslo Runway.

– Jeg er begeistret over å kunne meddele at vi endelig har funnet et lokale hvor den norske kunden skal få oppleve merkevarens klær og håndverk i en mye mer intim atmosfære, sier Charlotte.

LES OGSÅ: Se kampanjebildene fra den danske kjendisfavoritten Designers Remix