Det er riktignok fortsatt en stund til, men allerede nå er datoene for høstens Oslo Design Fair klare. Det blir den fjerde utgaven av messen som omtales som landets viktigste møteplass for design- og interiørbransjen. 

LES OGSÅ: Dette blir de største interiørtrendene i 2017

Mens tema for messen tidligere i vår var hverdagsritualer er det fortid – fremtid som er høstens tema, nærmere bestemt hvordan fortiden påvirker formingen av fremtiden og hvordan dette speiles i samtiden.

Gjennom messens faglige program skal temaet belyses fra ulike vinkler. Blant annet kommer designer Daniel Rybakken for å snakke om sitt arbeid, trendanalytiker Gemma Riberti fra trendbyrået WGSN gir et innblikk i interiørtrendene for 2018 og Blomqvist Kunsthandel byr på et krasjkurs i norsk designhistorie. I tillegg kommer Frama-grunnlegger Niels Strøyer Christophersen, partner i anerkjente Note Design Studio Christiano Pigazzini og det nederlanske designstudioet Raw Color.

Under messen vises også den kritikerroste norske utstillingen Everything is Connected, som ble vist første gang under designuken i Milano i vår. Bak messens faste tendensutstilling står denne gang stylistene Kirsten Visdal og Per Olav Sølvberg som har tolket messetemaet gjennom fire trender.

Som forrige gang avholdes messen på Norges Varemesse Lillestrøm 30.august – 2.september.