At Ganni er i vinden er knapt noen nyhet. Det danske motemerket er virkelig på alles lepper for tiden, både her hjemme og internasjonalt. Nå har de, med Colina-gründer og -eier Anett Ringstad og Jørgen Jalland i spissen, åpnet butikk i Kristiansand. 

LES OGSÅ: Høyer åpner ny luksusavdeling på Egertorget

For bare noen måneder siden kom nyheten om at Ganni åpner ny butikk i Oslo, nærmere bestemt i hovedstadens nye shoppinggate Prinses gate – et steinkast fra nyåpnede Rag & Bone og Isabel Marant med Blender-gruppen i ryggen. Den 120 kvadrameter store butikken blir det danske merkets norske flag ship store med egen PR-avdeling i kjelleren.

Nå åpnet også dørene til det som blir den sjette Ganni-butikken i Norge – denne gangen i Kristiansand, nærmere bestemt i Markens gate 29 i Det hvite hus.

Butikken er på 80 kvadratmeter, og vil føre hele Ganni-sortimentet. Sammen med den nye butikken i Prinsens gate i Oslo er også denne utformet etter det danske motemerkets nye butikkonsept.

– Grunnen til at vi åpnet i Kristiansand var faktisk litt tilfeldig. Vi fikk et tilbud på et veldig fint lokale i Markens gate – egentlig før vi hadde begynt å lete. Så tok vi en ganske rask avgjørelse for seks måneder siden. Det er spennende det som skjer i Kristiansand nå med en stor utvikling. Dessuten passer lokalet veldig godt til Ganni-merkevaren, sier Anett til VIXEN. 

Se bildene fra den nye Ganni-butikken i Kristiansand her: