I august er det klart for en ny runde av den nye, norske moteuka Oslo Runway. Nå lanseres Max Faxtor som ny offisiell makeup-partner. 

LES OGSÅ: Seks nye navn på Oslo Runway-programmet

Siden oppstarten har Oslo Runway samarbeidet med L’Oréal Paris som skjønnhetspartner. Nå gis stafettpinnen videre til Max Factor med Linda Wickmann som kreativ leder, heter det i en pressemelding fra Oslo Runway.

– Vi gleder oss til å være en del av Oslo Runway, der moter og trender skapes. Linda Wickmann er Max Factors ansvarlige makeupartist i Norge og vil være med på å forme det kreative uttrykket på catwalken, sier Silje Grimstvedt, brand manager for Max Factor Norge. 

Kreativ leder for Oslo Runway, Ditte Kristensen sier følgende om samarbeidet;

– Vi er utrolig glade for å ha med oss en så stor og viktig partner som Max Factor. Med Linda Wickmann som kreativ leder er jeg sikker på at hun og designerne vil være med på å utfordre de nye tendensene vi ser innne mote og kosmetikk. Oslo Runway har samarbeidet med L’Oréal Paris i mange år og Cathrine Stabel har vært en av hovedpersonene rundt oppbyggingen av OSLRW. Vi er takknemlig for alle timer hun har lagt ned i dette arbeidet og stolte over å ha hatt henne med i teamet.

– Oslo Runway har vært et veldig viktig og spennende prosjekt for L’Oréal Paris siden oppstarten, et samarbeid vi er virkelig stolte av. Det har skapt stort engasjement og et kreativt univers for våre makeupartister på L’Oréal Paris. Etter flere år som hovedpartner har vi nå valgt å gå inn i et annet prosjekt, men gleder oss til å følge med på Oslo Runway videre, avslutter Cathrine Stabel, PR Manager for L’Oréal Norge.