Denne måneden var det duket for Men’s Fashion Week i Milano, Paris, New York og London. Se Hermès SS18 herrekolleksjon og bli med backstage da de viste SS18-kolleksjonen i Paris.

LES OGSÅ: Se motebloggernes antrekk fra Paris Fashion Week

Som ett av de dyreste designermerkene holdt Hermès seg sedvanlig enkelt, der lekne grafiske detaljer er utstikkerne i den ellers klassiske kolleksjonen. Kreativ direktør Véronique Nichanian presenterte en fargesterk kolleksjon, der luksuriøst skinn, skreddersøm og sofistikerte mønstre sto i fokus. Og mens burgunder blir den definitive hovedfargen for sommersesongen, inkorporerte motehuset også marineblått, beige, sort, havblått og kongeblått. Se bildene fra backstage og runwayen da ett av Frankrikes mest luksuriøse merker holdt sin ready-to-wear SS18-visning.

Se backstagebildene tatt av Edouard Caupeil. Runway-bilder lenger ned i saken! 

Hermès Mens RTW Hermès Mens RTW Hermès Mens RTW Hermès Mens RTW Hermès Mens RTW Hermès Mens RTW Hermès Mens RTW Hermès Mens RTW Hermès Mens RTW Hermès Mens RTW Hermès Mens RTW Hermès Mens RTW Hermès Mens RTW

Runway-bilder av Jean-Francois José:

Hermès