Har du ikke bestilt sommerferien enda? Designernes seneste must haves er faktisk hoteller og her er fem av verdens fineste motehoteller for deg som vil forene ferie og fashion.

LES OGSÅ: Høyer åpner ny luksusavdeling på Egertorget

mote-hoteller

Palazzo Versace, Dubai

Det er ingen hemmelighet at det generelt er skyhøy standard på hotellene i Dubai. Nyåpnede Palazzo Versace i området Dubai Villa ved Dubai Creek er likevel i en klasse helt for seg selv. Hotellet er inspirerte av 1500-tallets Italia, og har 215 rom og 169 leiligheter som alle er utformet og dekorert av det italienske motehuset. Verdt å nevne av fasiliteter er flere lagunebassenger og hager med forskjellige nivåer samt åtte ulike barer og restauranter. Du kan bli bedre kjent med hotellet her.

motehoteller

Armani Hotel, Milano

Et italiensk motehus som åpner hotell i Italias motehovedstad kan ikke slå feil. Armani har restauranter verden over og hotell i Dubai, men Armani Hotel i Milano skal virkelig fange Armanis design og livsstil. Med en visjon om å lage et home away from home, er hotellet en drøm enten du reiser for arkitekturen, kulturen, pizzaen eller moten. Midt i Quadrilatero della Moda, Milanos motedistrikt, er det hvertfall ingen tvil om at du får den ultimate italienske opplevelsen. Du kan bli bedre kjent med hotellet her.

Designerhotell

Bulgari Resort, Bali

Bulgari tilbyr ikke bare overdådige diamantsmykker, de tilbyr også overdådige resorter på Bali. Med utsikt over Det indiske hav, kan du oppleve det ultimate luksusliv i Uluwatu. Her kan du velge mellom en rekke luksuriøse villaer som tilbyr fullt privatliv på den ellers populære øya. Designet har en kombinasjon av tradisjonelle balinesiske elementer og italiensk luksus. Du kan bli bedre kjent med hotellet her.

St. Regis, New York

St. Regis på Manhattan i New York er allerede et ikonisk hotell. Med sterke farger og glamorøst interiør, skiller det seg virkelig ut blant de mange eksklusive hotellene New York har å by på. Mye på grunn av suiter designet av blant annet Christian Dior (på bildet) og Tiffany. Ikke minst er hotellet en kjendisfavoritt, og i følge Forbes består den celebre gjestelisten av ikoniske navn som Marilyn Monroe, Alfred Hitchcock og Judy Garland. Mens Salvador Dalí og Marlene Dietrich skal ha hatt permanente rom på hotellet. For ikke å snakke om at hotellet har vært location for The Godfather og flere Woody Allen-filmer. Du kan bli bedre kjent med hotellet her.

motehoteller

Hotel du Petit Moulin, Paris

Den ikoniske haute couture-designeren Christian Lacroix står bak interiøret og designet til Hotel du Petit Moulin i Paris. Boutique-hotellet ligger i det avslappede Marais-distriktet, kjent for sine it-butikker og sjarmerende franske bistroer. Bygningen hotellet ligger i var faktisk Paris sitt første bakeri, og fasaden til hotellet skal fortsatt minne publikum om at dette er Paris’ første boulangerie. Christian Lacroix har selv omtalt hotellet som “et dukkehus, eller de bygningene fra 20. århundrende-encyklopediene [1901-2000] der det er en helt annen atmosfære fra én etasje til en annen”. Du kan bli bedre kjent med hotellet her.

LES OGSÅ: H&M samarbeider med Colette Paris