Mens vi åpenbart sitter på kontoret og skriver denne saken, drømmer vi oss bort til sommer og kanskje varmere strøk. Vi tok en prat med Elen Kristvik om hennes sommer, drømmereisemålene og de beste Oslo-tipsene.

LES OGSÅ: Dette er sommerens fineste badetøy

Elen Kristvik er journalist og moteblogger for ELLE – og skal vi tro Instagram, ganske reisevant. Sommeren legges derimot til Norge.

– I år blir det norsk sommer for meg, jeg skal kose meg i parker, på stranda og i Holmsbu med soling (forhåpentligvis), grilling, bading og iskald hvitvin. Runder av sommeren med moteuke og venninneheng i Køben, før det sannsynligvis blir en tur til varmen i høst. 

Hva er drømmereisemålet? 

– Å, det er mange! Akkurat nå drømmer jeg om slaraffenliv på Maldivene, road trip langs den italienske kysten, surfing på Hawaii, disco i Tel Aviv og rideferie i Argentina. 

Hva pakker du med deg? 

– Jeg har alltid med meg en sarong, det er praktisk og kan brukes som både antrekk og liggeunderlag. Jeg reiser med stråbagen på flyet, og har gjerne et skift i den så jeg ikke svetter ihjel når jeg lander i et varmt klima. Det er genialt å fly i hettegenser, og det vil jeg gjerne spre ordet om. Jeg pakker en liten haug sandaler, flere skjørt, spagettistropptopper og -kjoler og t-skjorter. Jeg prøver pakke enkelt og tenker at ting jeg har med skal fungere sammen – også pleier jeg gjerne gå til innkjøp av et par strandkjoler når jeg kommer frem. 

Beach day🌊

Et innlegg delt av Elen Kristvik (@elenkristvik)

Hva er det ultimate sommerantrekket? 

– Ikke akkurat innovativt, men fint lite slår et killer svart skjørt og topp når du er solbrun. Ellers må det bli en fotsid spaggettistroppkjole, det synes jeg er råfint. Også er jeg veldig glad i det hvite denimskjørtet i år, og liker å mikse det med beige, hvitt eller svart. 

Beste Oslo-tips på en sommerdag? 

– Åååå, dra ut på Lille Herbern! Eller sett deg i solveggen på Vippa. Eller hiv innpå Aperol Spritz på Park, det gjør jeg mer eller mindre hele tiden om dagen. Spill minigolf, og drikk øl i parken etterpå! Eller ta turen ut av Oslo, og dra til Vollen, et lite strandparadis! 

Er det noe du aldri ville hatt på deg på ferie? 

– Tror ikke det. Eller jo, det må i såfall bli boots. Aldri skjønt folk som går i boots på sommeren, når de kan tulle rundt i åpne sko istedet.