Business of Fashion omtalte det som slutten av en epoke, da Colette Paris idag slapp nyheten om at de stenger dørene. Den ikoniske multi-brand butikken har vært en av motebransjens favorittbutikker i 20 år. 

LES OGSÅ: Tom Wood gjør samarbeid med Colette Paris

Bare dager etter det ble kjent at Colette gjør en eksklusiv samarbeidskolleksjon med H&M, kommer nyheten om at de nå legger ned. I et Instagram-innlegg melder butikken at grunnleggeren Colette Rousseaux ønsker å gå en annen retning. Colette ble startet av Colette Roussaux i 1997, og har vært drevet av datteren Sarah Andelman de siste årene. Butikken forklarer at de stenger dørene fordi den ikoniske butikken ikke kan drives uten familien og grunnleggeren.

– Alle gode ting må ta slutt og etter 20 fantastiske år, kommer Colette til å stenge dørene 20 desember i år, sier butikken i en pressemelding.

Motehuset i Rue Saint Honoré har vært et mekka for kuraterte luksusprodukter med et litt annet fokus – blant annet street-wear og kitsch. I følge Instagram-innlegget er det Saint Laurent som er i dialog for å overta den ikoniske adressen.

– Forhandlinger er underveis med Saint Laurent og vi er veldig stolt av å ha et merke med slik historie, og som vi ofte har samarbeidet med, til å ta over adressen. Vi er glade for den seriøse  interessen Saint Laurent har vist, og det vil også være en god mulighet for våre ansatte, heter det i pressemeldingen.

Et innlegg delt av colette (@colette)