Vi har tidligere skrevet om julie josephine som one to watch med sine high-end essentials og perfekte baseplagg. Nå åpner det norske motemerket dørene til egen butikk på Frogner i Oslo. 

LES OGSÅ: Nå kommer dette luksusmerket endelig til Norge

Grunnlagt av Julie Blystad med en ambisjon om å tilby moderne basics av høy kvalitet i the perfect fit har julie josephine på litt over et år gått fra pop-up til egen butikk. I mai åpnet nemlig det som er merkets første egne butikk i Behrens gate – vegg i vegg med studioet til Marte Krogh.

– Jeg bestemte at dette var det riktige steget å ta etter å hatt to pop-up-butikker som hadde vært svært vellykket. Det jeg så var at gjennom egen butikk får kunden muligheten til å ta og føle på produktene i tillegg til å kunne prøve og se hvordan de sitter på. Noen ganger er det jo slik at med et nytt merke så er barrieren høyere for å bestille på nett enn å kjøpe i butikk. I tillegg får vi jo muligheten til å møte kundene våre ansikt til ansikt og å snakke om både julie josephine, hva vi står for og hvem vi er. Det er viktig for oss, sier Julie til VIXEN.

Hvorfor akkurat her på Frogner?

– Vi ønsket en boutique-følelse når man kommer inn i butikken. Vi ville ha et lite og intimt lokale der man nesten føler at man kan komme innom for en kaffe og en prat. Frogner har en koselig vibe med en god miks av små, kule butikker og kafeer og ikke minst både unge og eldre mennesker – det passer fint i forhold til kundegruppen vår. Da lokalene i Behrensgate ble ledige var dette helt perfekt for oss. Vi har butikk og showroom i front og et lite kontor bak.

Det virker som om merket er i stor utvikling – hva skjer videre nå?

– Det er kjempegøy å se den postive responsen vi har fått på brandet vårt så langt, og vi vil definintivt jobbe med å vokse videre. Nå til høsten vil vi jobbe mot å komme inn på et nøye utvalgt spekter av butikker på landbasis som vi tror vil passe fint med konseptet vårt. I tillegg er vi i konstant utvikling i forhold til kolleksjon, og vil presentere et par nye styles til høsten – blant annet en sort høyhalser i merino blend og den perfekte langermede t-skjorten i italiensk bomull.