Gucci har virkelig fått sin renessanse den siste tiden, og nå er tiden endelig kommet for at du også kan dekorere hjemmet ditt med it-merket.

LES OGSÅ: Se bildene fra Guccis duftlansering

I et Instagram-innlegg fra 12. juli avslører det italienske motehuset at de i år lanserer Gucci Décor – en linje møbler og dekorasjon. Kolleksjonen vil inneholde alt fra møbler, porselen og dekor, alt signert motehusets kreative leder selv, Alessandro Michele.

For å annonsere nyheten har Gucci publisert en rekke illustrasjoner av Alex Merry, som gir en sneak peek på designet. Designet er i kjent Gucci-stil, med farger som rosa, oransje og rødt i fokus, samt de klassiske, men særegne motivene som tigre og overdådige blomsterprint. Selv om sjefsdesigneren selv står for designet, har motehuset hentet inn flere interiøreksperter som har bidratt med utvikling av porselen og møbler.

Gucci Décor vil være i butikk, på nett og i utvalgte spesialbutikker i september

Et innlegg delt av Gucci (@gucci)

Et innlegg delt av Gucci (@gucci)

Et innlegg delt av Gucci (@gucci)