Du har kanskje ikke hørt om Matilda Djerf før? Da er det på tide nå, vi tok en prat med den svenske bloggeren, modellen og designeren som er på vei til å ta over alles Instagram-feed. 

LES OGSÅ: Min sommer med Hege Badendyck

Matilda Djerf blogger under samme navn og har opparbeidet seg 183 000 følgere på Instagram gjennom inspirerende feriebilder. Mest kjent er hun for sin uanstrengte sommerstil, noe som har gitt henne muligheten til å designe egen kolleksjon for bikini-merket Eté.

Hva er ferieplanene? 

– I sommer planlegger jeg å tilbringe mye tid på den svenske vestkysten, nyte de idylliske svenske sommerstedene og bade i havet. Jeg kommer også til å tilbringe litt tid i Europa, der jeg starter med en jobbreise i Italia. 

Hva med drømmereisemålet? 

– Akkurat nå ligger Cuba høyt på listen, det virker magisk. 

Hva pakker du med? 

– Selvsagt mitt digitale og analoge kamera. Min egendesignede badekolleksjon, løssittende skjorter som funker med shorts eller som kjole, og St. Agni slip-in sko! 

Ultimate sommerantrekk? 

– Stråveske, linkjole og et par fine slip-ins. 

Beste Sverige-tips en sommerdag? 

– Definitivt kysten! Mine favorittsteder er Grötö, Falkenberg og Marstrand. Å våkne uten noen som helst planer, spise en god frokost med nybakt brød og jordbær for så å gå ned til havet og bade. En sånn fantastisk dag uten noen planer, der det eneste problemet er hvilken smak på isen man skal velge. 

Hva ville du aldri hatt på deg på ferie?

– Svarte tighte bukser – big no no på sommeren!