Det er en knapp uke til den danske moteuken går av stabelen. Denne runden åpner de et forbrukerrettet moteunivers i samarbeid med Zalando.

LES OGSÅ: Se stjernefotografens streetstylebilder fra Copenhagen Fashion Week

For å få moten ut til folket, arrangerer Zalando og Copenhagen Fashion Week et eget arrangement åpent for publikum. På moteukens første dag vil redaktører, moteeksperter og influencere samles i Papirhallen for å diskutere hva skandinavisk mote er og fortelle om sitt arbeid i bransjen. Blant deltagerne finner du sjefsredaktør i Eurowoman, Anne Lose sammen med Senior Fashion Director i Eurowoman/Euroman, Fredrik Lentz Andersen. I tillegg vil influencere som danske Emili Sindlev og Virgil Nicholas snakke under arrangementet, for ikke å snakke om vår egen Janka Polliani.

– På Copenhagen Fashion Week jobber vi kontinuerlig for å skape plattformer som åpner moteuken for forbrukeren. Derfor er vi veldig glad for samarbeidet med Zalando, hvor vi denne sesongen inviterer til et moteunivers i Papirhallen. Ønsket om å bringe den lukkede delen av moteuken tettere på forbrukeren blir ytterligere understreket av at vi er på samme venue som CFW Talent Scene. Som nordens største moteuke synes vi det er interessant å se på likheter og forskjeller i de skandinaviske designuttrykkene. Vi har derfor invitert en rekke navn fra bransjen for å undersøke om vi kan definere et skandinavisk design-DNA – og vi gleder oss til å se universet utfolde seg den 8. august, sier CEO i Copenhagen Fashion Week, Camilla Frank, i en pressemelding.

Zalando Studios x Copenhagen Fashion Week er åpent for alle og finner sted 8. august fra kl. 15-21, og billetter kan kjøpes her.