Tone Skipa har lang fartstid som journalist med ekstra fokus på skjønnhet, og har startet sin egen skjønnhetsblogg, Beauty by Tone Skipá hvor hun deler sine eksperttips. Vi tok en prat med skjønnhetseksperten om hennes must haves denne sommeren.

LES OGSÅ: VIXEN-redaktør Ida Einarsdóttir deler sine beautyfavoritter

Hvilke produkter sverger du til om sommeren? 

– Om sommeren sverger jeg til rosa eller korallfarget lakk på tærne, og jeg elsker CND Vinylux i fargen Ecstacy! På huden vil jeg ha bodylotion, dusjsåper og parfymer som dufter av honning, sitrus og blomster. Akkurat nå bruker jeg Elizabeth Arden Green Tea Mimosa Honey Drops Body Cream, Laura Mercier Almond Coconut Milk Souffle Body Cream og Korres Showergel Olive Blossom. Solbeskyttelse med SPF og vitamin C er et must. Nå om dagen har jeg Environ C-quence Crème, Environ RAD og Zo Skin Health Oclipse Daily Sheer som mine favoritter sammen med Biotherm Waterlover Sun Milk for kroppen. Etter en lang dag i solen må jeg ha en aftersun, og da er både Vichy Idéal Soleil After-Sun in-shower og Rudolph Sun After Sun Shimmer Sorbet supre. Jeg har virkelig lagt min elsk på kremsminke fordi du får så bra resultat nesten uansett hvor dårlig du er til å sminke deg!

Gode tips til å oppnå et naturlig sminkeresultat? 

– Tipset for å få til penest og mest naturlig resultat som varer dagen igjennom er å bruke lite av mange produkter som har sin lille funksjon hver for seg. Som nevnt over elsker jeg kremsminke, og det er nettopp fordi resultatet blir så naturlig! Men uansett hvor bra og dyr sminkeproduktene dine måtte være så er en god hudpleie et must, og en god rens, skrubb, fukt og SPF er helt essensielt som base for en god sminke (SPF kun på dagtid). 

Mine favorittoppskrift nå om dagen er følgende:

– Jeg starter med Juice Beauty Illuminating Primer, følger opp med et tynt lag med YSL Top Secret CC cream Top Secret Apricot. Under øynene legger jeg litt av den oransje YSL Touche Éclat Neutralizer for å skjule blå ringer og følger opp med Laura Mercier Candle Glow highlighterpenn som jeg legger oppå øyebeinet og ned mot toppen av kinnbeina. Legger den også i tinningen og over brynet. Elizabeth Ardens Bold Illuminating Liquid Highlighter er nesten vannaktig, og gir øyepartiet et lett løft. Bruker den i øyekroken, under brynet, på toppen av kinnbeina og i amorbuen. Sisley Phyto-Blush Twist nr 1 legger jeg rett under kinnnbeina pluss på øyelokket. Hitill har du kun trengt å bruke fingrene, og det elsker jeg. Men jeg topper sminken med litt av Guerlain Terracotta Light Sheer Bronzing Powder, både på øyelokk, i tinningen og i kinnene. Det hele avsluttes med Lancôme Monsieur Big Mascara og Babor Perfect Shine Lip Gloss i fargen Urban Pink.

Nyheter du elsker? 

– Elsker Sisley Phyto-Blush Twist, Apricot CC Cream fra YSL, Zo Skin Health Oclipse Daily Sheer, Sothys sin Beautifying Legs Enhancer, Kissed by Mii Instant Shimmer Temporary Tanning Lotion, Nimue AI Face Serum, Natura Bissé Diamond Instant Glow, Youngblood Mineral Illumination Tint og alle Mii Cosmetics sine glosser og leppestifter!

Hva med ditt must have-produkt? 

– Om jeg skulle velge kun et must have produkt er det Zo Skin Health Oclipse Sunscreen + Primer SPF 30 Protection. Den gjør huden så fin at du egentlig ikke trenger foundation, gir pleie, antiage og SPF i ett!

Tone Skipa

SOMMERFAVORITTENE: Biotherm Waterlover Sun Milk SPF 30, Kissed by Mii Instant Shimmer Temporary Tanning Lotion, ZO Skin Health Oclipse Daily Sheer, Korres Showergel Olive Blossom, Elizabeth Arden Bold Illuminating Liquid Highlighter, YSL Touché Eclat Neturalizer, YSL Top Secret CC Cream, Juice Beauty Phyto Pigments, Laura Mercier Almond Coconut Milk souffle, Laura Mercier Candleglow highlighterpenn, Lâncome Monsieur Big-mascara, neglelakk fra CND Vinylux i fargen Ecstasy og Guerlain Terracotta Bronzing Powder. Foto: Privat og leverandørene