Til høsten lanserer Armani sin nye storsatsing, duftduoen You – en parfyme til ham og en for henne som har fått navnene Stronger With You og Because It Is You.

Duftene skal symbolisere en historie basert på kjærligheten styrke, med et ungt par som elsker hverandre i hovedrollen.

Mens duften for henne er feminin med vanilje og musk, har hans blant annet krydderakkorder som kardemomme, rosépepperkorn og fiolblader.

For å markedsføre duften er en serie filmer skapt som en kjærlighetshistorie mellom ham og henne – inspirert av Giorgio Armanis egen kjærlighetshistorie.I hovedrollene er ikke ukjente Matilda Lutz og James Jagger som Laura og Paul.

Høres kjent ut? Italienske Luz, som er både modell og skuespiller, møtte Armani  først under filmfestivalen i Venezia  i 2016. Det viste seg imidlertid at faren hennes hadde gått på catwalken for motehuset i sin tid. Jagger er, kanskje ikke overraskende, sønn av Rolling Stones’ Mick Jagger og Jerry Hall – aktuell i Martin Scorseses tv-serie Vinyl.

Se filmene her: