Copenhagen Fashion Week er i gang, men starter først for fullt i morgen, onsdag. Blant designerne som viser under den danske moteukas første dag er norske Holzweiler. 

LES OGSÅ: Eksklusivt intervju med superstylist Nicole Walker

Det er første gang Holzweiler, med Maria Skappel Holzweiler og Andreas og Susanne Holzweiler i spissen, viser under Copenhagen Fashion Week.

Tidligere i år viste trioen under Oslo Runway da på Museet for Samtidskunst.

Denne gangen er det i Centralpostbygning i København visningen finner sted onsdag ettermiddag.

På gjestelisten står, i tillegg til norsk presse og influencere, en rekke danske moteredaktører, stylister og motepersonligheter. 

2017 virker å være året for det norske merket.

Tidligere i år ble det klart at Holzweiler kjøpes inn av luksusnettbutikken Net-a-porter, som også slipper egen kolleksjon med merket.

Det er heller ingen hemmelighet at det norske motemerket er en favoritt blant både influencere, stylister og superstjerner, blant dem Gigi Hadid som flere ganger har blitt spottet i Holzweiler-plagg, blant annet den oransje hettegenseren med kleshenger-logo som siden har blitt revet ut av butikkhyllene.

I København viser Holzweiler sin SS18-kolleksjon som skal være en hyllest til designertrioens bestemødre med en tanke om å gjenbygge gamle tradisjoner og å bringe nytt liv til gamle ting.

Vår drøm er å se vintage Holzweiler som brukes av våre barnebarn en gang i fremtiden, heter det i pressemeldingen fra merket. 

Visningen finner sted onsdag kl.16. Følg oss på Instagram @vixen_magazine for oppdateringer live fra København.