Fashion weeks er godt i gang, og denne uka braker det løs i hovedstaden med Oslo Runway. I tillegg til det norske svaret på fashion weeks mest omfattende program til nå med visninger både on og off schedule med etablerte designere, gjengangere, up and coming-stjerner og ikke minst comeback, satses det nå også på mote til folket med både åpne visninger, live streaming og fotoustilling av og med norsk motebransje. 

LES OGSÅ: Oslo Runway med mote til folket

Det er Oslo Runway som i samarbeid med Pudder Agency og Avinor står bak sistnevnte, som har fått det passende navnet Made in Norway.

For det er nemlig nettopp det – laget av og med norsk motebransje med bilder tatt av Lasse Fløde og Julie Pike.

Enda et steg på veien mot mote til folket og en demokratisering av motebransjen – som jo trender også internasjonalt for øyeblikket, men også en hyllest til teamet – som man kanskje lett glemmer. 

Fotoustillingen kan ses både på Gardermoen og på tirsdag, når sesongens Oslo Runway offisielt starter, også utenfor Sentralen samt på Aker Brygge.

– Med dette prosjektet ønsker vi sammen med Avinor å vise alle, også de utenfor motebransjen hvor fantastisk norsk mote er. Hvor allsidig og internajsonale fotografene, stylistene, makeupartistene og hårstylistene våre er. Alt er Made in Norway, sier Ditte Kristensen, kreativ leder for Oslo Runway. 

Se noen av bildene her: 

Fotograf: Julie Pike / Pudder Agency Assistent: Steffen Aaland Stylist: Sunniva Hartgen / Pudder Agency Hår & Makeup: Tatjana Weddegjerde / Pudder Agency Produksjon: Pudder Agency Modell: Eira / Heartbreak

Fotograf: Julie Pike / Pudder Agency Assistent: Steffen Aaland Stylist: Sunniva Hartgen / Pudder Agency Hår & Makeup: Tatjana Weddegjerde / Pudder Agency Produksjon: Pudder Agency Modell: Eira / Heartbreak

Fotograf: Lasse Fløde / Pudder Agency Assistent: Torjus Berglid + Ingrid Reigstad Stylist: Michael Nybråten / Pudder Agency Hår & Makeup: Miriam Robstad / Pudder Agency Produksjon: Pudder Agency Modeller: Hanna H / Team, Eliiza K / Team, Jeenu / Team

Fotograf: Lasse Fløde / Pudder Agency Assistent: Torjus Berglid + Ingrid Reigstad Stylist: Michael Nybråten / Pudder Agency Hår & Makeup: Miriam Robstad / Pudder Agency Produksjon: Pudder Agency Modeller: Hanna H / Team, Eliiza K / Team, Jeenu / Team