Tennisens rockestjerne er tilbake – denne gangen på lerretet! Allerede neste uke har Borg/McEnroe premiere, og vi feirer med å gi bort et knippe premierebilletter og kinobilletter til høstens grand slam

Borg/McEnroe forteller historien om nettopp Björn Borg og John McEnroe – sportshistoriens kanskje aller mest kjente rivaler med Sverrir Gudnason og Shia LaBeouf i hovedrollene. Høydepunktet i filmen blir finalekampen mellom de to rivaliserende tennisspillerne på Wimbledon i 1980 – av tenniseksperter omtalt som tidens tenniskamp. Stellan Skarsgård er også på rollelisten som Borgs legendariske trener Lennart Labbe Bergelin. I tillegg til å gjenskape tenniskampene mellom Borg og McEnroe, skal filmen også fokusere på de glamorøse festene og ikke minst dramatikken rivalene imellom, som riktignok til slutt endte opp med å bli venner for livet.

Og som seg hør og bør; i filmen har skuespillerne på seg spesialdesignede antrekk fra Björn Borg. I forbindelse med filmen kommer også kolleksjonen Signature – en limited edition-kolleksjon med nøkkelplagg som tenniskjoler, track suits, tees, poloskjorter, shorts og tilbehør som svettebånd og sokker. Kolleksjonen vises frem for internasjonale gjester; moteredaktører, stylister, influencere, kjendiser og andre motepersonligheter på under Fashion Week Stockholm som en del av Versus Borg som også omfatter merkets FW17-kolleksjon.

Visningen vil live streames, blant annet her på VIXEN torsdag.

– Det blir en hydrid mellom både eldre og nye tankesett for merket. En slags moderne tolkning av Signature-kolleksjonen, forteller sjefsstylist Tom Guinness om visningen.

– Referansepunktet er selvsagt Björn Borgs egen stil fra 70-tallet som var ganske revolusjonerende spesielt for en europeisk sportsstjerne, men også disco, club og sports wear og den grafiske color blockingen fra 70-tallets sportswear. En look som ble populær blant annet med Wes Anderson-filmen The Royal Tenenbaums fra 2001, forteller han om stylingen av Signature-kolleksjonen.

– For FW17-kolleksjonen som vises samtidig vil looken være mer teknisk og grafisk med inspirasjon fra active wear og performance wear for å skape både modige og futuristiske silhuetter.

Borg/McEnroe har Norges-premiere på Gimle Kino i Oslo torsdag 31.august med både presse, kjendiser og andre personligheter på gjestelista – og også kanskje deg og en venn? Vi trekker to heldige vinnere som hver får to billetter til kinopremieren, og som trøstepremie får tre vinnere to billetter hver til kinofilmen. 

Alt du trenger å gjøre for å bli med i konkurransen er å sende oss en mail med navnet ditt og den du vil ha med deg. Merk mailen med “Björn Borg”.

NB! 20 års aldersgrense på premieren.