I helga var det duket for Bread & Butter by Zalando, og tre fulle dager med mote, musikk og mat i skjønn forening. VIXEN var på plass i Berlin. Se høydepunktene fra dag 2 her. 

Mote: Hugo

Med kultserien Twin Peaks tilbake på tv-skjermen hva passer vel da bedre enn en kolleksjon inspirert av mannen bak, David Lynch. Det betyr en fargepalett som hentet ut fra Blue Velvet, silhuetter fra Twin Peaks og dyreprint fra Wild at Heart. Visningen dannet også utgangspunkt for en talk påfølgende dag med norske influencere som Janka Polliani, Celine Aagaard og Ida Broen.

Mote: G-Star Raw

Talk: Adwoa Aboah

Hun omtales som en av de kuleste jentene noensinne. Kanskje ikke så rart, modell og aktivist Adwoa Aboah er grunnleggeren av Gurls Talk – en plattform for jenter der man kan snakke om – ja, hva som helst! Nettopp det var utgangspunktet for talken under festivalen – med fokus på å bryte både stigmaer og tabuer.

Musikk: FKA twigs

Foto: David Burton.

Det skal mye til for å følge opp M.I.A., heldigvis har dem tidligere backup-danseren nå singer/songwriter, plateprodusent og artist FKA twigs det som trengs.

Alle foto fra B&&B: Getty Images / Zalando. 

Disclaimer: Vi gjør oppmerksom på at reise og opphold er betalt av Zalando.