I helga var det duket for Bread & Butter by Zalando, og tre fulle dager med mote, musikk og mat i skjønn forening. VIXEN var på plass i Berlin. Se høydepunktene fra dag 1 her. 

Mote: Zalando

Zalando stod på eget programmet med visning for AW17. Front row satt navn som Julia Restoin Roitfeld, Veronika Heilbrunner, Sang Woo Kim, Del Keens, Lena Meyer-Landrut, Lary, Haityti, Noah Becker, Marc Goehring og Tim Labenda, mens en rekke kjente tyske personligheter med modell og aktivist Adwoa Aboah – som hadde egen talk dag 2,  i spissen gikk på catwalken.

Mote: Topshop

Topshop var sterkt tilstede på B&&B med både egen visning på hovedscenen samt en rekke style talks med deres personal shoppers med fokus på både trender og tendenser samt See Now, Buy Now-prinsippet.

Talk: Vivienne Westwood

Forhåndsfavoritt, og en av festivalens absolutte høydepunkter; Vivienne Westwood. Både hennes Get a Life-talk der hun blant annet snakket om viktigheten av kunst og litteratur, og ikke minst å skulle redde verden samt utstillingen ved samme navn som viste noen av hennes aller mest ikoniske design

Utstilling: Vivienne Westwood: Get a Life

Talk: Wyclef Jean

Personlig, intimt og nært med en av musikkens aller største stemmer. Om arv og miljø, personlig utvikling, inspirasjon og ny musikk – avsluttet med konsert fra scenen.

Musikk: M.I.A

Foto: Viviane Sassen.

Headliner M.I.A. spilte på hovedscenen på åpningsdagen, og skled rett inn i temaet for festivalen; bold.

Talk: Nike – Force is female

Foto: Nike.

Zeitgeist. Nikes talk treffer også rett i hjertet av tema for festivalen med deres The Force is Female. Nettopp det var også tema for talken med fire sterke kvinner om hvordan man skal finne, definere og ikke minst leve ut sin helt egen force. Og relanseringen av Nike Air Force 1.

Alle foto fra B&&B: Getty Images / Zalando. 

Disclaimer: Vi gjør oppmerksom på at reise og opphold er betalt av Zalando.