Tidligere i år ble det kjent at den svenske supermodellen Elsa Hosk lanserer sin egen kolleksjon for Bik Bok. Riktignok kom nyheten et halvt år for tidlig da Hosk røpet designersamarbeidet på Instagram til sine 3,4 millioner følgere. Nå er alle bildene fra kolleksjonen her. 

LES OGSÅ: Se kampanjebildene fra Elsa Hosk for Bik Bok

Basics med en vri og spesielle trendplagg som en langermet jumpsuit og et kordfløyelssett med matchende jakke og bukser, samt cropped flerfarget strikkegenser og patchworkjeans er blant nøkkelplaggene i kolleksjonen. Elsa har hentet inspirasjon fra sin egen personlige stil og hennes venners stil i New York da hun satte i gang med designet for Bik Bok.

– Jeg hadde vennene mine i tankene da jeg designet denne kolleksjonen. De har alle en inspirerende og unik stil, så jeg prøvde å lage plagg som alle ville elske, sier hun i en pressemelding. 

Hosk er født og oppvokst i Sverige, men flyttet til New York for å satse på modellkarrieren. Samarbeidet med Bik Bok er ikke helt nytt, hun var nemlig kampanjemodell for kjedebutikken allerede i 2005. Kolleksjonen tar utgangspunkt i både hennes skandinaviske bakgrunn og den amerikanske livsstilen.

– Jeg elsker design og jeg elsker rimelig mote. Jeg ville at denne kolleksjonen skulle føles eksklusiv blandet med vintage-innslag for å skape en personlig vri. Jeg har ikke sett at dette finnes tilgjengelig for jenter til disse prisene, så det var en veldig spennende utfordring for meg, sier Elsa. 

Kolleksjonen slippes i butikk og online 28. september. 

Sorte bukser, kr 399

Skjørt, kr 349

Vide bukser, kr 399

Cardigan med broderi, kr 499

Hvit t-shirt, kr 149

Denim med sleng, kr 599

Sorte bukser med sleng, kr 399

Denim med patches, kr 599

Blå fuskepels, kr 699

Blondekjole, kr 499

Rød blondetopp, kr 199

Sort kjole i velour, kr 499

Jumpsuit, kr 499

Rosa genser, kr 249

Kjole med mønster, kr 399

Asymmetrisk topp, kr 299

Genser, kr 499

Sort genser, kr 249

Rød genser med trykk, kr 149

Rosa jakke, kr 699

Gul genser, kr 349

Rosa bukser, kr 399