Samarbeid er fortsatt i vinden, og nå annonserer YME Universe og Diemme sitt for sesongen.

I samarbeid med konseptbutikken har det norske skomerket lagd en kolleksjon med det som skal være tre forskjellige, men svært tidløse styles; en duck-boot, en sneaker og en hiking boot.

Partner i Blender Agency, Mats Alver, forteller følgende om kolleksjonen:

– Diemme lager produkter for solskinnsdager, men ikke minst, for ruskete dager fra september til april. Roccia Vet er Diemme sin definitive staple, en tidløs klassiker i emning. Et produkt vi er ekstremt kry av, og som alltid leverer. Venteo Alto er en klassisk high-top sneaker, som i sin tid ble tatt frem for å fylle et behov på tørre, kalde høst- og vinterdager. Fylt med den mykeste shearling fra New Zealand, gjør Vento Alto til den perfekte høstskoen for den nye Oslo-høsten. Anatra er vår take på en klassisk duck-boot.

Kolleksjonen skal komplementere YMEs ideologi og estetikk, og er produsert av Diemme, som tidligere har produsert sko for blant andre Maison Margiela, Off—White, Chanel og Bottega Veneta.

– Diemme har produsert sko for verdens største brands, det er en ære for oss å samarbeide med en slik legende innenfor skoindustrien, sier partner og innkjøper hos YME, Thatiana Campelo.

Om samarbeidet med YME forteller Alver følgende:

– For det første er YME en av Nordens fremste butikker, i grenselandet uten grense, hvor streetwear møter fashion. Samtidig er YME en av få butikker i Norge med internasjonal appell, og som gjennom mange spennende produktlanseringer, har tiltrukket seg kunder både lokalt i Oslo, nasjonalt i Norge og internasjonalt. Sist men ikke minst, har YME en veldig sterk fysisk tilstedeværelse på Karl Johan, med en herlig gjeng ansatte, som brenner for konseptet og livsstilen.

Skoene slippes onsdag 20.september.

Alle foto: Akam1k3