London Fashion Week er i gang, og Tommy Hilfiger er blant designerne som gjør seg klare til visning. Dagen før dagen inviterte de til eksklusiv fest for å feire fashion week-visningen.  

LES OGSÅ: Tommy Hilfiger kåret til årets internasjonale motehus

Tommy Hilfiger har for alvor fått ny vind i seilene de siste årene med blant annet stjernespekkede moteshowSee Now, Buy Now-visninger, for ikke å snakke om designsamarbeidet med Gigi Hadid og ambassadørskap med Chainsmokers. Da de inviterte til cocktailfest mandag kveld viste merket at de fortsetter å holde seg aktuelle, med up and coming navn som Lucky Blue Smith, Cameron Dallas og Presley Gerber på gjestelisten. Førstnevnte frontet i fjor en stor kampanje for Ralph Lauren sammen med Hailey Baldwin, mens Presley Gerber – Cindy Crawfords sønn – har vært å se på flere catwalker denne måneden, blant annet for Burberry, Ralph Lauren og Zadig & Voltaire. Cameron Dallas var lenge kjent fra den nå nedlagte videotjenesten Vine, mens han nå gjør suksess som modell ved å være representert av IMG Models og gjort kampanje for Calvin Klein.

Tommy Hilfiger fortsetter å vise i sesong, og tirsdag 19. september kan du derfor både se og kjøpe AW17-kolleksjonen fra visningen under London Fashion Week. Ikke minst avsløres også resultatet av Gigi Hadids siste designsamarbeid med merket. Og mens vi venter kan vi jo spekulere i om Hilfiger har valgt å caste noen av gjestene fra festen?

Alle foto Schohaja

Tommy Hilfiger Cameron Dallas

VIP: Cameron Dallas ble et kjent navn gjennom Vine, men har senere vært å se som modell for blant annet Calvin Klein. Foto: Schohaja

Tommy Hilfiger Caroline Vreeland Shea Marie

VIP: Modell og moteprofil Caroline Vreeland og moteblogger Shea Marie var blant gjestene på den eksklusive festen. Foto: Schohaja

Tommy Hilfiger Lucky Blue Smith Presley Gerber

UP-AND-COMING: 18 og 19 år gamle Presley Gerber (t.h) og Lucky Blue Smith (t.v) er blant fjesene vi kommer til å se mye av i motebransjen fremover. Foto: Schohaja

Caroline Daur Tommy Hilfiger

VIP: Motepersonlighet og blogger Caroline Daur var også spesielt invitert til festen. Foto: Schohaja